//

Bashkejetesa Shqiptaro-Serbe/Albanian-Serb Cohabitation

Kosova Bashkejetesa Shqiptaro – Serbe / Albanian – Serb Cohabitation Në prag të 1 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës Një letër që zë vend mbas 10 vjetësh por nuk u pranua para luftës. Letra e mëposhtëme iu dërgua deputetëve të Shqipërisë dhe të parlamentit...

First part Rapport of Reconcilation Expedition 2012

REPORT OF THE NATIONAL ASSEMBLY OF RECONCILIATION MISSIONARIES AND THE COMMITTEE OF NATIONWIDE RECONCILIATION About THE ANNUAL EXPEDITION OF RECONCILIATION MISSIONARIES FOR THE UNCONDITIONAL FREEDOM OF ISOLATED WOMEM AND CHILDREN The current situation of killings for...

Konkluzionet e ekspedites se Pajtimit 2013

Tiranë më 22 korrik 2013Konkluzione të ekspeditës kombëtare të misionarëv të pajtimit për shkaqet erritjes së dhunës në shoqërinë shqiptare.Komiteti i Pajtimit Mbarëkombëtar që nga data 6 janar ka organizuar punën me ekspeditën epajtimit duke përfshirë edhe periudhën...